Opći uvjeti korištenja

1. Internetske ponude i sadržaj

Autor ne preuzima nikakvu garanciju za aktualnost, ispravnost, potpunost i kvalitetu dostupnih informacija. Odgovornost autora za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja informacija je u potpunosti isključeno, ukoliko nema dokaza za svjesno ili nemarno ponašanje autora. Sve ponude su slobodne i bez obveza.

Autor ima neograničeno pravo bez eksplicitne ili posebne najave kompletnu ponudu ili pojedine stavke stranice promijeniti, poništiti, dodati, za određeno vrijeme zaustaviti ili zauvijek obustaviti.

2. Linkovi i upute

Autor ovim izričito naglašava da u vrijeme postavljanja linkova nije bilo prepoznatljivih ilegalnih sadržaja na povezanim stranicama. Kod direktnih ili indirektnih uputa na strane web stranice («Hyperlinks») koje su izvan područja odgovornosti autora, odgovornost autora stupa samo na snagu ako bi isti bio upućen u sadržaj i ako je tehnički bio u mogućnosti, korištenje ilegalnih sadržaja spriječiti. Iz tog razloga autor se izričito distancira od sadržaja svih linkovanih/povezanih stranica koje su nakon postavljanja linkova izmjenjene. Ta konstatacija vrijedi za sve linkove i upute autora u osobnoj internetskoj ponudi kao i za od drugih unešene podatke u knjigama gostiju, forumima i mailing listama koje je autor uredio. Za ilegalne, netočne ili nepotpune sadržaje a posebno za štetu koja nastane zbog upotrebe ili neupotrebe ponuđenih informacija odgovara isključivo ponuđač linkovane stranice, a ne onaj, koji samo preko linka uputi na dotičnu objavu.

3. Autorska prava i obilježja

Sve podatke internetske ponude unosi isključivo korisnik osobno i dragovoljno. U to spadaju email-adresa, nadimak i broj mobitela.

Korištenje, upotreba kao i naplata svih službi, ako je tehnički moguće i prihvatljivo, također je i bez navoda takvih podataka moguća. Korištenje i naplata svih ponuđenih službi je dopuštena – ako je tehnički moguće i prihvatljivo – također bez navoda takvih podataka, odnosno anonimnim podacima ili s upotrebom pseudonima. Slanje informacija, koje nisu obvezne, nije dopušteno. Tu spadaju kontaktni podaci poput adresa, brojeva telefona, brojevi faksa i email-adrese.

Također nije dopušteno korištenje podataka iz impresuma kao i sličnih podataka, adresa, brojeva telefona, brojeva faksa i email-adresa.

4. Pravomoćnost isključenja odgovornosti

Isključenje odgovornosti je dio ponude interneta s kojeg ste došli na ovu stranicu. Ako neki dijelovi ili pojedinačne formulacije ovog teksta ne podliježu važećem pravnom stanju, ostali dijelovi u potpunosti zadržavaju svoju vrijednost. Ponuđač stavlja na raspolaganje internet online kontakt tržište s mogućnosti za SMS-chat.

5. Uvijeti sudjelovanja

Sudionik ima mogućnost sastaviti i prikazati osobni oglas koji ponuđač nakon provjere može aktivirati. Ponuđač si uzima za pravo koje će oglase prikazati a koje ne.

Dob sudionika mora biti najmanje 18 godina. Sudioniku je poznato i prihvaća da u Chat sistemu se muškarci mogu navesti kao žene i žene kao muškarci. Dijalog partner može biti drugi korisnik chata ali i animator i animatorica. Korisnik je osim toga svijestan da dijalog partneri mogu nastupiti s više identiteta. Sudioniku je poznato i prihvaća da su za animaciju chata postavljeni animatori i animatorice koji mogu voditi dijalog s više identiteta. Animatori i animatorice nisu posebno označeni, dakle, dijalog partnet može biti animator ili animatorica koji se u sistemu nalaze pod drugim imenom.

Za tekstove sudionika odgovorni su isključivo sami i potpuno sudionici. Ponuđač ima pravo brisati sumnjive tekstove kao i blokiranje profila. Između ostalog ponuđač si uzima za pravo bez obrazloženja sudionicima odbitit pristup sistemu.

Odgovornost u slučaju smetnje u internetu ili prekida telefonske linije kao i interneta je od strane ponuđača potpuno isključena. Sudioniku je poznato i prihvaća da se svi osobni podaci pohranjuju i preko zakonski dozvoljenih rokova. Sudioniku se na, od njega prijavljen broj mobitela, proslijeđuje prijedlog kontakta odnosno flerta ili reklamnih poruka. Sudionik nije obvezan primiti zahtjev ali mu je poznato da odgovaranje na prijedloge preko putem poruke je povezan s troškom cijene poslane poruke iskazane pokraj broja sms-a.

Broj mobitela i ostali unijeti podaci biti će pohranjeni i mogu se koristiti u reklamne svrhe. Ako jedna ili više točaka ovog općeg poslovnog uvjeta krše zakon ili odredbe onda to ne dotiče ostale točke. Tada se pronalazi rješenje koje najviše odgovara ovom ugovoru.

Slanjem SMS poruke sa sadržajem STOP zaustavlja se slanje poruka sudioniku. Ukoliko imate problema sa stopiranjem servisa možete se obratiti našoj tehničkoj službi na broj +38512043278.

Sudionik se brine samostalno o novim općim poslovnim uvjetima i s tim u vezi promjenama i prihvaća svaki put zadnju verziju kao valjanu.

Tvoj oglas na stranici

advertisement

Milda.in

advertisement

Slobodnecure.com

advertisement

Horoskop-danas.com

advertisement